Tilmelding er kun gyldig for SeniorSports medlemmer.

Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

februar 2018

Livreddende førstehjælp og hjertemassage

1. februar - 13:30 - 16:00
30 Kr.

Vær godt klædt på, hvis uheldet er ude både i dit fritidsliv og privat. Vi får besøg af Tommy Johannesen, der vil give os et grundigt kursus i livreddende førstehjælp. Der bliver også undervist i HJERTESTARTER. Pris for deltagelse: 30 kr. incl. kaffe. Foregår i Foreningshuset

Læs mere »

Hyggelige søndage i Foreningshuset

4. februar - 13:00 - 16:00
50 Kr.

Kom og hyg dig i selskab med andre og giv din søndag et godt indhold! Søndag den 4. februar Gule ærter Tilmelding fra 29. til 31. januar   Prisen er 50 kr. Der er 34 pladser.

Læs mere »

Opskriften på et langt, godt og sundt liv

8. februar - 13:30 - 15:30
Foreningshuset, Ny Kærvej 2a
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map
30 Kr.

Foredrag ved klinikchef Aina Lihn, CCBR Opskriften på et langt, godt og sundt liv, indeholder store dele motion, socialt samvær og god kost. Pris for deltagelse: 30 kr. incl. kaffe.    

Læs mere »

Livreddende førstehjælp og hjertemassage

15. februar - 13:30 - 16:00
30 Kr.

Livreddende førstehjælp og hjertemassage i Foreningshuset Vær godt klædt på, hvis uheldet er ude både i dit fritidsliv og privat. Vi får besøg af Tommy Johannesen, der vil give os et grundigt kursus i livreddende førstehjælp. Der bliver også undervist i HJERTESTARTER. Pris for deltagelse: 30 kr. incl. kaffe.

Læs mere »

Find vej i Lundby Bakker

28. februar - 10:00 - 12:00

Naturvejlederne arrangerer Onsdag den 28. februar, kl. 10 Find vej i . . . Lundby Bakker Find vej i Lundby Bakker er en simpel skattejagt - et orienteringsløb - der fører dig rundt i skoven og samtidig viser dig nogle af seværdighederne. Efter en grundig instruktion i at læse landkort, finder deltagerne selv vej i de smukke Lundby Bakker. Tempo og turens længde bestemmer man selv. Efter turen mødes vi til en snak om oplevelsen.

Læs mere »
marts 2018

Fup eller fakta – en verden med mad

1. marts - 13:30 - 15:30
30 Kr.

Foredrag ved kostvejleder Eva Christensen i Foreningshuset. Spis dig til mere ENERGI i dit aktive seniorliv. Et kostforedrag som vil inspirere dit syn på mad. Hvor er faldgrupperne, og hvad er fup eller fakta? Vi vil tale om mad før og efter træning - og vigtigheden af at spise flere måltider om dagen. SUNDT er ikke altid fedtfattigt og de TOMME KALORIER - hvor sætter de sig? Pris for deltagelse: 30 kr. incl. kaffe.

Læs mere »

Hyggelige søndage i Foreningshuset

4. marts - 13:00 - 16:00
50 Kr.

Kom og hyg dig i selskab med andre og giv din søndag et godt indhold!   Søndag den 4. marts Brunkål med flæsk Tilmelding fra 26. til 28. februar   Prisen er 50 kr. Der er 34 pladser.

Læs mere »

Ordinær generalforsamling

7. marts - 09:30 - 13:00

Aalborg SeniorSport afholder ordinær generalforsamling onsdag den 7. marts 2018 kl. 10 Agri Nord Idrætscenter, Hobrovej Generalforsamlingen starter med kaffe og rundstykker kl. 9.30. Dagsorden i henhold til vedtægterne. 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning til godkendelse 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 5. Indkomne forslag 6. Godkendelse af indeværende års budget, herunder fastlæggelse af kontingent 7. Valg i henhold til vedtægterne, § 9 a. Valg af formand for en 2-årig periode: Kjeld Raffn…

Læs mere »

Guidet tur i Karolinelund

13. marts - 13:30 - 16:00
30 Kr.

Vi mødes ved Karolinelunds hovedindgang (Kjellerups gade under hestene), hvor Stephanie Nagy vil guide de fremmødte igennem stedets historie og aktuelle kulturelle og sociale muligheder. Parken er en kendt lokalitet, der i dag er forvandlet fra Tivoli til Kulturpark. Karolinelund er et område, hvor mennesker, naturen og kulturen mødes. Til huse i Karolinelund er der en bugnende lomme af kreativitet og fysisk udfoldelse, der spiller sammen med naturens aftryk. Her kan man se parkens oprindelige ansigt i et lille sumpområde på terrænet. Også små farverige…

Læs mere »

Find vej i Mølleparken

14. marts - 10:00 - 12:00

Onsdag den 14. marts, kl. 10 Find vej i . . . Mølleparken Find vej i Mølleparken er en simpel skattejagt – et orienteringsløb - der fører dig rundt i den kuperede park, og samtidig viser dig nogle af seværdighederne. Efter en grundig instruktion i at læse landkort, finder deltagerne selv vej i den smukke Møllepark. Tempo og turens længde bestemmer man selv. Efter turen mødes vi til en snak om oplevelsen.

Læs mere »
+ Export Events