MOUNTAINBIKE

Tilmeld og betal

 Vi starter den nye Mountainbike sæson torsdag den 28/10 2021 kl. 9., hvor vi mødes ved Skipperens Idrætshus. Herefter kører vi hver torsdag vinteren igennem, hvis vejret tillader det.
Den 28/10 holder vi først et orienterings- og planlægningsmøde, inden vi cykler en kortere tur på 20-30 km.
Du kan anmode om at blive medlem af den lukkede gruppe ”Aalborg SeniorSport MTB” på Facebook. Her kan du finde mere information om vores ture.


Har du også lyst til at få masser af frisk luft og måske blive lidt møget til i godt selskab, skal du være velkommen til at deltage.
Frygt ikke – det er ikke så svært. Vi kører primært på grus og asfaltveje og ad brede stier i skoven.
Deciderede MTB-spor holder vi os fra, medmindre de er meget lette. Du behøver altså ikke have det store MTB teknik diplom for at deltage. Flere af os har tidligere oplevet halsbrækkende styrt. Det gider vi ikke mere!
Ruterne
Vi forestiller os at cykle 30 til 40 – max 50 km hver gang. En rute går fx ud gennem Østerådalen mod Dall, videre forbi Poulstrup Sø, rundt i Lundby Krat og tilbage via Lundegårde.
Vi vil som oftest cykle med udgangspunkt i Aalborg. Enkelte gange er det dog planen at arrangere fælles transport til fx Skørping og ta’ en tur rundt i Rold Skov.
Yderligere info hos Søren Tranekær tlf. 25247560.