Ved arrangementer der kræver tilmelding, er tilmelding kun gyldig for SeniorSports medlemmer. Tilmeldinger er bindende. Ved afbud efter tilmeldingsfristen vil der ikke ske tilbagebetaling.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Idrætsmødet i Aalborg 2019

29. august - 1. september

Som beskrevet i sommerbladet afholder Aalborg Kommune et kombineret folkemøde og en idrætsfestival, døbt IDRÆTSMØDET 29. august til 1. september.
Aalborg SeniorSport er blevet bedt om at vise, at vi er blandt ”Aalborgs bedste værter”, og vi håber, at RIGTIG mange af jer har lyst til at vise flaget, når byen lægger gader og faciliteter til IDRÆTSMØDET, og banen kridtes op til vidensdeling, erfaringsudveksling, inspiration og aktiviteter.
Fest i gaden
Fredag kl. 15.30-19.00 sørger Aalborg SeniorSport for liv og glade dage i Aalborgs Centrum.
Vore instruktører stiller op og er med til at aktiviteterne bliver festlige og der er god kulør på vores deltagelse. Vi venter KUN på tilmelding fra jer alle. Det kræver ikke forudgående træning, da det hele vil være impulsivt og festligt/ingen opvisning.
Tilmelding indstik.som blev uddelt sammen med Efterår 2019.
Vi satser på at stille det største hold – fra en af Aalborgs største foreninger.

Herudover skal vi bruge rigtig mange hænder til opgaver og workshops m.v. sammen med Dansk Firmaidrætsforbund. Opgaverne er spredt over fredag, lørdag og søndag.
Vær med når hele byen samles om at vise idrættens store værdi, mangfoldighed, fremtidige rolle og muligheder og tjen samtidig penge til foreningen.
Læs indstikket  igennem og kryds de opgaver af, som du har lyst til at bidrage til.
Derefter afleveres blanketten til Sekretariatet eller sender dit svar på mail.

Detaljer

Start:
29. august
Slut:
1. september
Begivenhed Kategorier:
,