Ved arrangementer der kræver tilmelding, er tilmelding kun gyldig for SeniorSports medlemmer. Tilmeldinger er bindende. Ved afbud efter tilmeldingsfristen vil der ikke ske tilbagebetaling.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kryddersnaps og Åbne Huse i Urtehaven

17. august - 10:00 - 12:00

Gratis

Dato: Onsdag den 17. august kl. 10-12

Mødested: Urtehaven i Lindholm, Frederiks Raschs Vej 9, 9400 Nørresundby

Turledere: Naturvejleder Esben Buch og i samarbejde med Aalborg Senior Sport, Ældre Sagen Aalborg, Aase Daarbak fra Sundby Samlingerne, Kaj Tingleff fra Snapselauget ”Cimbrerne” og Kurt Keldorff m.fl. fra Sct. Georgs Gilderne i Aalborg

OBS: Husk et lille glas til gratis snapsesmagsprøver og medbring egen formiddagskaffe/the

Med mange forskellige træer, buske, lægeplanter og krydderurter, kan et besøg i Urtehaven være til stor inspiration, når du vil lære at krydre din egen snaps. Hele formiddagen vil Cimbrerne og naturvejlederen, fortælle om de bedste snapserecepter og uddele smagsprøver ved flere udvalgte planter og krydderurter i Urtehavens afdeling med snapseplanter, kaldet snapsehaven. Sundby Samlingerne åbner Urtehavens smukke huse, der oser af spændende kulturhistorie fra lokalområdet og her kan du opleve den helt specielle stemning, der knytter sig til Raschsgården, Pibemagerhuset og Brohuset. Vi afslutter formiddagen med at nyde den medbragte kaffe ved de udendørs borde og bænke i Humlehaven.

Detaljer

Dato:
17. august
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Aalborg SeniorSports samarbejde med By- og Landskabsforvaltningen, Park & Natur