Ved arrangementer der kræver tilmelding, er tilmelding kun gyldig for SeniorSports medlemmer. Tilmeldinger er bindende. Ved afbud efter tilmeldingsfristen vil der ikke ske tilbagebetaling.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

WALKin Nordjylland eller Aalborg Halvmarathon

21. maj

Tag med til WALKin Nordjylland eller Aalborg Halvmarathon 21. maj

 

  1. maj har du muligheden for at gå eller løbe en tur gennem Limfjordstunnelen – og fordi du er medlem af Aalborg Seniorsport får du 15% rabat på deltagerbilletten.

De to arrangementer WALKin Nordjylland og Aalborg Halvmarathon afholdes efter et nyt koncept på samme tid – og nu som en aftenoplevelse, hvor du kommer en tur gennem Limfjordstunnelen – og tilbage til havnefronten i det fælles målområde, der emmer af hygge og stemning. Fordi de to arrangementer afholdes samme tid, er det muligt at tage af sted hele familien, på tværs af generationer, uanset om I helst vil løbe eller gå en tur.

WALKin Nordjylland er et arrangement, som giver en helt speciel WALK-oplevelse. Du kan vælge mellem seks forskellige distancer, som passer til dit behov – det kan være den helt korte på 8 km, som er bynære oplevelse, eller du kan prøve kræfter med kongedistancen 42 km. Og så er der selvfølgelig alt derimellem. Alle ruterne går gennem Limfjordstunnelen og giver jer en helt unik oplevelse.

Aalborg Halvmarathon er et klassisk motionsløb på enten 10km eller halvmaraton-distancen. Det er et aftenløb, som giver en anderledes løbeoplevelse og der er masser af spændende sites undervejs. Der er underholdning for både løbere og tilskuere undervejs, og skal du løbe halvmaraton kommer du en tur igennem Aalborg Zoo.

Rabatkoden gælder til den 10. maj – men hvis du tilmelder dig inden den 1. maj, bliver startnummer mv. sendt direkte hjem i postkassen. Ved tilmelding herefter skal startnummer afhentes på løbsdagen i startområdet.

Detaljer

Dato:
21. maj