Tillykke til Aalborg SeniorSport som den 1. april fylder 25 år

Den planlagte men udsatte reception vil blive gennemført i efteråret.

Det samme vil ske med flere andre planlagte og spændende

Jubilæumsarrangementer.

.


Alle aktiviteter og arrangementer i Aalborg SeniorSport – både indendørs og udendørs – er AFLYST til den 13. april. Vi følger myndighedernes anbefalinger.

Foreningshuset er lukket i samme periode.

SeniorSports sekretariat besvarer telefon og mails.

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med eventuelle ændringer og aflysninger.


Solen skinner og sender os varme stråler – mens COVID-19 stadig rammer os med voldsom fart. Vi er ramt på fællesskabet – vi er ramt på sundheden, men vi er ikke ramt på mod og håb.

Lad os stå sammen i denne krise – vise afstand og tro på, at vi snart kan vende tilbage til vores ’gamle Danmark’.

Vi skal stadig holde os i gang, men kan desværre ikke være sammen lige nu – derfor sender vi en opfordring til at Træne Hjemme .

Hvis vi f.eks. aftaler, at hver dag – lige efter vi har sunget morgensang med DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber – starter hjemmetræning, SÅ GØR VI NOGET SAMMEN ….😊

Hold modet oppe – husk at holde telefonkontakt med hinanden – hold afstand og glæd jer til vi må mødes igen. 

Solskinshilsener / Kirstine


Træn selv App, se LINK: https://www.dgi.dk/temaer/tema-saadan-kan-du-traene-hjemme-eller-paa-egen-haand  er samlet alt materiale, omkring hjemmetræning, øvelser og så videre.

Der er både artikler, videoserier, gode råd, tips og tricks – suppleret med fx trænerguiden.


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her


Få nyhedsbreve fra SeniorSport