Reception 15. november kl. 15 – 17 i UCNs lokaler – UDSAT


Covid-19 volder igen problemer for danskerne. Derfor har myndighederne været nødt til at indføre nye restriktioner for at begrænse smitten. Se seneste restriktioner fra Sundheds- og Ældreministeriet og Politi her.

Det betyder, at forsamlingsforbuddet pr. 26. oktober er 10 personer.

Vi er ligeledes underlagt Aalborg Kommunes regler/restriktioner for brug af lokaler og faciliteter.

Sammenlagt har dette naturligvis stor indflydelse på hvordan alle aktiviteter i Aalborg SeniorSport kan afvikles. Det er derfor besluttet, at ALLE aktiviteter er aflyst i uge 44 (26. – 30. oktober), således der bliver tid til at finde en god og gennemtænkt plan for fremtiden. Alle instruktører og tovholdere bliver inddraget i arbejdet med at finde gode løsninger i forhold til de muligheder, der er til rådighed.


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her


Få nyhedsbreve fra SeniorSport