Velkommen til åbent hus lørdag d. 18. marts kl. 10-13

Vores Rigtige Mænd gruppe cykler 25 timer i træk fra fredag d. 17. marts kl. 12 til lørdag d. 18. marts kl. 13 for at markere SeniorSports 25 års jubilæum.

Det gøres undervejs sammen med politikere, og det er målet at cykle 1100 km svarende med afstanden til Prag. Og der doneres for hver km der cykles 15.- til børn med autisme på Kollegievejen Skole.

Der er åbent hus lørdag d. 18. marts kl. 10-13 i Skipperens Idrætshus på Provstejorden. Her får alle, som har lyst, mulighed for at hoppe på cyklen og hjælpe med at køre endnu flere penge ind til de autistiske børn. Der vil også være en cykel til børnebørnene, hvis de skulle kigge forbi.

I forbindelse med åbent hus er der mulighed for at stifte bekendtskab med foreningshuset og høre om de mange tilbud, som SeniorSport har at byde på.

Personer der gerne vil være Rigtig Mænd kan henvende sig til SeniorSport 2222 2608. Der starter et nyt hold efter sommerferien. Det nye hold forventes at træne mandag og torsdag sidst på formiddagen.

Aktiv – hele livet

Aalborg SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

Vores forening har intet alderskriterie – alle er velkommen til vore tilbud – hvis der er noget, som passer til den enkeltes ønsker og tid på dagen.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april.

Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder cykelture, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.


Nye medlemmer er velkomne.

Alle er velkomne i Aalborg SeniorSport. Seniorbegrebet dækker bredt, og der er ingen aldersgrænse for et medlemsskab. Indmeldelse kan ske hele året.