Profiltøj til instruktørerne

Aalborg Forsyning har bevilget penge til indkøb af profiltøj til instruktørerne under mottoet “Aalborg Forsyning varmer Aalborg SeniorSport op”

Hjertestarter

Aalborg Seniorsport har fået bevilget penge til en hjertestarter, som vi snarest vil få opsat udenfor på Skipperens Idrærtshus.

Interesseliste til forårsturen til Island

Overvejer du at deltage i den spændende tur til Island, kan du tilmelde dig den uforpligtende interesseliste på hjemmesiden.
Turen er beskrevet i forårsbladet, som du kan læse her på hjemmesiden


Aktiv – hele livet

Aalborg SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

Vores forening har intet alderskriterie – alle er velkommen til vore tilbud – , hvis der er noget, som passer til den enkeltes ønsker og tid på dagen.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her