Ordinær generalforsamling er udsat

Aalborg SeniorSports bestyrelse ser sig p.g.a. Covid-19 nødsaget til at udsætte foreningens ordinære generalforsamling, som er indvarslet til 11. marts 2021 kl. 10 i Agri Nord.

 Generalforsamlingen udsættes derfor til fysisk afholdelse, når lovgivningen igen gør det muligt. Udsættelsens lovlighed er afstemt med vores hovedorganisation Dansk Firmaidrætsforbund – og er ikke i strid med foreningens vedtægter. Vore medlemmer henvises til at orientere sig på foreningens hjemmeside, hvor en NY indkaldelse med NY dato vil blive annonceret efter vedtægternes regler for indkaldelse til ordinær generalforsamling.


Sundhedsmyndighedernes restriktioner er nu gældende til og med 4. april.

Forsamlingsforbuddet er max. 5 personer og stadig med 2 meter mellem hver, også når man opholder sig indendørs.

Det betyder for Aalborg SeniorSport, at alle indendørsaktiviteter fortsat er aflyst, og Foreningshuset er lukket.

1.marts hæves forsamlingsforbuddet fra 5 til 25 personer for så vidt angår udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi. Husk at afstand på 2 meter til andre stadig er gældende (dog ikke ved kontaktsport).


Forslag til motion i en coronatid


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her


Få nyhedsbreve fra SeniorSport