Tillykke til Aalborg SeniorSport som den 1. april fylder 25 år

Den planlagte men udsatte reception vil blive gennemført i efteråret.


Der er nu nye regler for forsamlingsforbud, der giver mulighed for at op til 50 må samles fra mandag den 8. juni – det glæder vi os rigtig meget over.

Traveholdet er velkommen mandag kl. 10, hvor der kan laves forskellige ruter i mindre grupper. Afstand skal stadig overholdes, og ved hård fysisk træning (godt forpustet) gælder 2 m.

Foreningshuset er stadig lukket. Traveholdet springer registreringen over indtil videre.

Også velkommen til løbeholdet tirsdag og torsdag kl. 9 – husk at være omklædt hjemmefra – indtil Foreningshuset bliver åbnet igen. Løbeturen kan sagtens arrangeres, så der løbes i små grupper med god afstand.

Det vil være skønt igen at se den store gruppe til opvarmning på P-pladsen.

Øvrige udendørsaktiviteter fik vi heldigvis åbnet op i sidste fase, og fra alle hold meldes om god træning højt humør og dejligt fællesskab.

Mandag kl. 9.30 Skovfitness

Mandag kl. 10.15 Travehold fra Omnihuset NYT

Tirsdag kl. 10 Krolf

Torsdag kl. 10 Petanque

Onsdag kl. 9.30 Tour de Pedal cykler fra august

Næste blad udkommer 29/6 – og havner i alle medlemmers postkasser, hvis der er omdelere nok, der melder sig til sekretariatet.


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her


Få nyhedsbreve fra SeniorSport