Få nyhedsbreve fra SeniorSport

Så er den gal igen – med corona!

Bedst som vi havde fundet en model til at fortsætte aktiviteterne, traf Kulturministeriet torsdag den 12. november nye retningslinjer for aktiviteter i foreninger, som blev udsendt til Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Firmaidrætsforbund.

Aalborg SeniorSport fik besked fra Dansk Firmaidrætsforbund fredag den 13. november.

Det betyder desværre, at det kun er muligt at gennemføre ganske få aktiviteter foreløbig resten af 2020.

Alle hold med instruktør, kan IKKE fortsætte træningen.

Følgende kan fortsat møde til aktivitet: dog er det i denne situation en forudsætning, at man er tilmeldt holdet.

Udendørs: Vær opmærksom på, at man stadig kun må være 10 personer på holdet ad gangen.

Krolf

Motionscykling

Motionsfodbold Klarup

Motionsløb

Petanque

Stavgang

Travetur – stadig med udgangspunkt forskellige steder i byen (se hjemmesiden, som opdateres løbende)

Indendørs: Vær opmærksom på, at man stadig kun må være 10 personer på holdet ad gangen.

Bridge

Rørbandet

Rørsangerne (har allerede en model, der tager højde for nye restriktioner)

Skak

Whist

Badminton – men kun 10 ad gangen i hallen. Tovholderne sørger for fordeling

Bowling – hører direkte fra tovholder

Indendørs fodbold

Floorbold i Omnihuset

Rigtige mænd – fortsætter med frivillige instruktører

Styrketræning, både i Foreningshuset og på Stigsborg Brygge

Vandgymnastik – svømmehallen er åben, men der er ingen undervisning

Volleyball – kun 10 ad gangen i hallen. Tovholdere sørger for fordeling

Øvrige aktiviteter, kan IKKE mødes og træne!

Læs mere på dette link: DGI, DIF og firmaidrættens fælles retningslinjer om afvikling af idrætten. Denne besked er sendt pr. email til alle aktive medlemmer

ALTERNATIVT TILBUD! Vores Forårsblad 2021 og 25 års JUBILÆUMSSKRIFT kan pga. den aktuelle situation ikke blive omdelt til vores medlemmer på aktivitetsstederne – derfor håber og ønsker vi på en rigtig stor opbakning fra medlemmer, der vil tilbyde sig som ’omdelere’, og samtidig få RIGTIG DEJLIG MOTION – mens I putter gode budskaber i postkasserne. Foreningen har mistet 400 medlemmer i Cowid-19 krisen – så også derfor er der særlig god grund til at hjælpe foreningen med at komme ud med vores Forårsblad og de mange gode tilbud. VI TROR PÅ ET SKØNT FORÅR. Meld dig som bladomdeler – alle kuverter er klar til afhentning i Foreningshuset, Ny Kærvej  fra 8. december – 15. december og forventes omdelt senest nytårsaften

Send en mail til sekretariatet: aalborg@seniorsport.dk.


Covid-19 volder igen problemer for danskerne. Derfor har myndighederne været nødt til at indføre nye restriktioner for at begrænse smitten. Se seneste restriktioner fra Sundheds- og Ældreministeriet og Politi her.

Det betyder, at forsamlingsforbuddet pr. 26. oktober er 10 personer og der SKAL bæres mundbind indendørs, når du ikke udøver din sportMød omklædt, alle bade- og omklædningsfaciliteter må IKKE benyttes.

Vi er ligeledes underlagt Aalborg Kommunes regler/restriktioner for brug af lokaler og faciliteter.

Vi gør, hvad vi kan for at holde alle hold i gang på en sikker måde. Det betyder, at der er nogle omstændigheder, som kan virke lidt træls, men hvis vi alle tager det med et smil og overholder retningslinjerne, så kan vi fortsætte vores aktiviteter.
Der er sammen med instruktører og tovholdere lavet en del forskellige forholdsregler. Du kan under menupunktet Aktiviter læse om forholdsreglerne for de enkelte aktiviteter. Disse oplysninger/forholdsregler vil løbende blive opdateret


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her