Tirsdag  kl. 10.15 på  Provstejorden er holdet aflyst resten af juni måned.

Resten af juni hver mandag og onsdag er der et gratis arrangement med fokus på forskellige træningsformer og muligheder. Det er en udendørs hovedaktivitet, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vi vil gerne kombinere det hyggelige og motionen, og det er velegnet for alle voksne uanset alder.

DagTidspunktStedInstruktør
Mandag09.30-10.30Frejahallen, Vestre FjordvejGitte Foldager
Onsdag10.00-11.00Omnihuset, Filstedvej 10BMalene Bärthel

Indendørs Idræt flytter til Udendørs idræt

– og har masser af tilbud på programmet

også i Aalborgs opland

ALLE HERLIGHEDERNE KRÆVER KUN MEDLEMSKAB AF SENIORSPORT


 

Skipperens Idrætshus Provstejorden 15, 9000 Aalborg


Forslag til motion i en coronatid


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her


Få nyhedsbreve fra SeniorSport