Få nyhedsbreve fra SeniorSport

Gældende restriktioner forlænges til 7. februar


På pressemødet den 5. januar blev det meddelt at forsamlingsforbuddet ændres til max 5 personer, og afstandskravet sættes op 2 meter.

En række nationale tiltag er gældende til og med 28. februar 2021 herunder forsamlingsforbud, påbud om mundbind og visir mv. Desuden forlænges de skærpede nationale tiltag, der har været gældende frem til og med 3. januar 2021, til nu at gælde frem til og med 17. januar 2021. Dermed opretholdes en markant nedlukning af aktiviteter i Danmark.

Det betyder for Aalborg SeniorSport at:

  • Alle indendørs forenings-, fritids- og idrætsaktiviteter skal aflyses og lukkes ned frem til og med 7. februar 2021. Det gælder blandt andet alle klub- og foreningslokaler, omklædningsrum, toiletter, cafeterier, værksteder, mødelokaler, motions- og fitnesslokaler, idrætshaller og sale, svømmehaller, badelande mv.
  • Udendørs foreningsaktiviteter kan fortsat dyrkes, men vil være underlagt forsamlingsforbud på 5 personer. Husk at de påbudte afstandskrav skal overholdes.
  • Alle arrangementer – både udendørs og indendørs – af social karakter skal aflyses/udsættes. (Dette vil desværre omfatte vores kickstart 16. januar. Ny dato annonceres senere.)

Vi ønsker alle et godt og glædeligt nytår – med et stort ønske om, at 2021 må blive året, hvor vi kommer på den anden side af Covid 19, og kan komme i gang med vores normale hverdag igen.

Vi håber alle er ved godt mod og vi glæder os til at mødes med jer igen.


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her