Indendørs Idræt flytter til Udendørs idræt

– og har masser af tilbud på programmet også i Aalborgs opland

ALLE HERLIGHEDERNE KRÆVER KUN MEDLEMSKAB AF SENIORSPORT


PRØV TENNIS på Changs tennisanlæg

Aalborg Chang Tennis tilbyder SeniorSports medlemmer en introduktion til tennis spillet torsdage i eftersommeren, første gang 5. august. Hvis interessen er der, fortsætter vi i august og september. Det koster 200kr at prøve.

Du får:

•                          En varm velkomst af en engageret 60+ tovholder

•                          4 x 1,5 timers introforløb og fast socialt holdspil

•                          Hygge og sjov med nye tennisvenner før og efter spillet

•                          Ny låneketsjer, som du beholder, hvis du melder sig ind

Får du mod på mere, så tilbydes SeniorSports medlemmer medlemskab til 1/2 pris, dvs. 525kr minus de allerede betalte 200kr for sæsonen frem til 30/4-22

Kontakt Kurt Gram (tennis@aalborgchang.dk / 6131 8289.)


Aktiv – hele livet

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april. Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder, friluftsliv,  cykelture, minigolf, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.

Læs mere her