Træning under åben himmel
 

Kommer du for lidt ud i frisk luft i de mørke måneder og savner du at bevæge dig i naturen? Så har du mulighed for at træne sammen med en flot entusiastiske seniorer under ledelse af vores energiske instruktør Susanne Nilsen.
Træningen tilrettelægges, så vi bruger naturen som ramme for øvelser og aktiviteter, der styrker og stimulerer kondition, muskler og balance.
Vi træner hver tirsdag kl. 9 til 10, og vi mødes på den lille åbne plads langs Stolpedalsvej-Vestre Allé, på modsatte side af Faunavej.

Aktiv – hele livet

Aalborg SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud på sportslige og kulturelle aktiviteter. Nye medlemmer er velkomne og kan tilmelde sig hele året.

Vores forening har intet alderskriterie – alle er velkommen til vore tilbud – hvis der er noget, som passer til den enkeltes ønsker og tid på dagen.

SeniorSport tilbyder aktiviteter hele året igennem. Se ferieperioder her.

Den indendørs sæson starter primo september og slutter medio april.

Resten af året tilbydes et specielt udendørs program som bl.a. indeholder cykelture, skovfitness, petanque og krolf. Hele året tilbydes traveture og løbeture.

Se alle aktiviteter her.

Aalborg SeniorSport tilbyder på tværs af de mange motionstilbud kulturelle arrangementer, som bl.a. kan være rejser i ind- og udland, fælles motionstilbud, sang og musik arrangementer, foredrag og andre tiltag som har et fælles sigte, nemlig at bringe mennesker sammen i et godt og hyggeligt fællesskab.


Nye medlemmer er velkomne.

Alle er velkomne i Aalborg SeniorSport. Seniorbegrebet dækker bredt, og der er ingen aldersgrænse for et medlemsskab. Indmeldelse kan ske hele året.Hovedsponsor