Frivillige i SeniorSport

De frivillige – i en god sags tjeneste
De frivillige i Aalborg SeniorSport deltager i en række forskellige opgaver.
I 2023 var det blandt andet i forbindelse med: Aalborg Halvmarathon, borddækning i forbindelse med Aab´s hjemmekampe, DM-ugen, Post Danmark Rundt, DHL-stafetten, Aalborg Regatta, Kunsthal Spritten og Perle Run (motionsløb for handicappede).
Opgaverne er meget forskellige, fortæller Frivilligudvalget. Vi hjælper for eksempel med at være vejvisere og guider og med at uddele mad og drikke under forskellige løb og arrangementer.
På den måde bliver Aalborg SeniorSport en virkelig værdsat medspiller, når organisationer og ikke mindst Aalborg Kommune skal have løst praktiske opgaver i årets løb.
Fra gang til gang aftales et honorar for opgaven. Penge, som så ryger i foreningens kasse til fælles bedste for alle medlemmer. Samtidig er indsatsen en meget værdifuld reklame for seniorsporten.
Har du lyst til at bidrage til disse aktiviteter, er du meget velkommen til at melde dig på frivillige@seniorsport.dk Vi kan altid bruge flere hænder!
Når vi i Frivilligudvalget får en opgave, vil alle frivillige på listen modtage en mail, hvor det fremgår, hvad og hvornår vi skal i aktivitet.
Har man så tid og lyst, melder man sig blot til den pågældende opgave.